Αρχική
Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα
Γλύφα Φθιώτιδας
 
MHTE: 1353K113K0100000
 
 
πρόγνωση καιρού από το weather.gr
 
Η περιοχήΗ Γλύφα βρίσκεται στην Βορειοανατολική Φθιώτιδα στα όρια με το Νομό Μαγνησίας , στον Βόρειο Ευβοικό κόλπο.

Τα ήσυχα νερά του κόλπου, καθώς και οι καθαρές παραλίες (επιλεγμένες με την γαλάζια σημαία της Ευρωπαικής Ένωσης) εγγυούνται ένα υψηλό επίπεδο διακοπών.

Ιδανικός τόπος για περίπατο και αναψυχή, καθώς ο παραλιακός δρόμος με τα καταστήματα πεζοδρομείται κατά τις απογευματινές και βραδυνές ώρες.

Η Γλύφα προσφέρει όλες τις υπηρεσίες για την απρόσκοπτη διαμονή σας ( Εστιατόρια, Ψαροταβέρνες, Cafe-Bar, Super-Market, Καταστήματα Δώρων, Φούρνος, Πρατήριο Καυσίμων κ.α), καθώς και θαλάσσια συγκοινωνία με τη Βόρεια Εύβοια (Πορθμείο Γλύφας - Αγιόκαμπου).


Πως θα έρθετε :

Για τους επισκέπτες από την νότια Ελλάδα, η συντομότερη και καλύτερη διαδρομή είναι να ακολουθήσετε την εθνική οδό Αθηνών - Θες/νικης μέχρι τον κόμβο της Πελασγίας (περιπού 40 χλμ. μετά τη Λαμιά) και εκεί ακολουθείτε την επαρχιακή οδό για Γλύφα (11 χλμ).

Για τους επισκέπτες από την Θεσσαλία και τη Βόρεια Ελλάδα η συντομότερη και καλύτερη διαδρομή είναι να ακολουθήσετε την εθνική οδό προς Λαμία, μέχρι τον κόμβο Πελασγίας. Από κεί ακολουθήστε την επαρχιακή οδό για Γλύφα (11 χλμ).

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:

 
 
developed and powered by
think.gr